Booklovers
ЧЕТЕТЕ ПРЕВОДИТЕ НИ НА ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПОРЕДИЦИ!
ЗА ДА МОЖЕТЕ, ТРЯБВА ДА ИМАТЕ 15 МНЕНИЯ И ДА БЪДЕТЕ ОДОБРЕНИ В ГРУПАТА ЗА ЧЕТЯЩИТЕ!
МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ И ФЕН ПРЕВОДА НА БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ 11 - ДЪЛГООЧАКВАНА ЛЮБОВ!

КАНДИДАТСТВАНЕТО В ГРУПАТА ЗА ЧЕТЕНЕ СТАВА ТУК - http://twilight-bulgaria.darkbb.com/g33-group


Booklovers

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НАШИЯ НОВ ФЕН ПРЕВОД! ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА ЧЕТЕТЕ НАШИЯ ФЕН ПРЕВОД НА КНИГА 15 И 16 ОТ ПОРЕДИЦАТА БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ!

 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Кристина Агилера

Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Искра
Администратор


Брой мнения : 3902
Join date : 14.01.2009
Age : 26

ПисанеЗаглавие: Кристина Агилера   Вто 26 Май 2009 - 16:34

Christina Aguilera (Кристина Агилера)




Ранни години (кратка биография):

Родена на 18 декември 1980 в район Стейтън Айлънд на град Ню Йорк, САЩ. Баща й е военен служител, а майка й е пианистка, която постоянно е на турнета из Европа със симфоничния си оркестър.

Като малка Кристина пътува много. Живее в щатите Флорида и Ню Джърси, преди трайно да се установи в Уексфорд - предградие на Питсбърг. Прочута е с изключително силния си глас, както и със скандалната си визия.

От малка започва да се занимава с музика. Отначало Кристина пее по училищните представления. На 8 години се явява на националния конкурс за млади таланти. На 10 пее в църковния хор в Питсбърг, а на 12 години получава възможност за участие в "New Mickey Mouse Club" заедно с Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк, Джей Зи и звездата от "Felicity" Кери Ръсел.

След две години в седмичното шоу на „Дисни“ Кристина отпътува отвъд океана, за да усъвършенства музикалните си способности. Записва "All I Wanna Do" в дует с японската поп звезда Кейзо Наканиши и прави турне в Япония.

Професионална кариера:

Нейният дебютен албум излиза през 1999 година, когато е на 18. Изключителна известност постига с втория си албум "Stripped", който постига големи продажби. През 2005 г. се омъжва за Джордан Братман, а на 12 януари, 2008 ражда своето първо дете - Макс Лайрън Братман, като в негова чест прави видео на песента „Save me from myself“ от албума и Back To Basics.

Последният й албум е "Back to Basics", който излиза през лятото на 2006 година. Самата певица споделя, че той е посветен на нейния съпруг. В албума са вплетени мотиви от музиката на 20-те, 30-те и 40-те години - джаз и соул.

Дискография:

* Christina Aguilera: 1999
* Mi Reflejo: 2000
* My Kind of Christmas: 2000
* Just Be Free: 2001
* Stripped: 2002
* Back to Basics: 2006
* Keeps Gettin' Better - A decade of Hits: 2008
* Четвърти студиен албум: 2009

_________________


Последната промяна е направена от Искра на Чет 28 Май 2009 - 15:51; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Искра
Администратор


Брой мнения : 3902
Join date : 14.01.2009
Age : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Чет 28 Май 2009 - 15:51

Еми, май аз ще съм си първа...
Такаа, Кристина Агилера... Кой ли не е чувал за нея, наистина ми е чудно дали ще има такъв човек...
Страхотен професионалист е, според мен. Като глас е просто уникална... Лайв изпълненията й винаги са на най-високо ниво. Творчеството й винаги впечатлява - а е минала през много стилове: тийн поп, мина през един "дърти" период, сега пък е на ретро вълна... И въпреки тези промени, тя винаги се представя отлично - толкова много песни, албуми, почти всичко са хитове... Въобще с две думи, Кристина е страхотна!
Любими песни... не знам дали мога с точност да кажа, но ще изброя няколко. Първите места в моя топ 10 Кристина Агилера заемат: Beautiful (според мен най-силната й песен - и като текст, и като звучене), Walk away (обожавам текста!), Fighter, Save me from myself, El beso del final, Oh mother, Impossible (заедно с Алиша Кийс) и др.

_________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Spunk
Модератор
avatar

Брой мнения : 2876
Join date : 14.01.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Чет 28 Май 2009 - 16:29

Текстове, изпълнение, визия, присъствие... няма къде да закачиш Агилера. Блестяща е във всичко, което прави. Всичко.За нея също не знам какво да кажа... най - силния глас! Най - силните текстове! Радвам се, че все още има истиски - способни изпълнители!
И да, както Искрето каза... лайв изпълненията й винаги са на най-високо ниво... Smile

_________________
Always.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
nikito55

avatar

Брой мнения : 190
Join date : 24.03.2009
Age : 25
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Вто 23 Юни 2009 - 10:24

Най - любима ми е Candy man, дори имахме танц на нея... Haha!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Искра
Администратор


Брой мнения : 3902
Join date : 14.01.2009
Age : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Пет 28 Авг 2009 - 23:18


_________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
sunshine.

avatar

Брой мнения : 2052
Join date : 17.01.2009
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Вто 1 Сеп 2009 - 14:17

Ooo aз Кристина адски много я харесвам, имам доста песни в компютъра ми.
Обаче повече ми харесва в началото на кариерата й, бе някаква сладка, дори много. What a girl wants e страхотна песен.
Не мога да пропусна дуета й с Ricky Martin - Nobody Wants To Be Lonely. In Love
Иначе дуета с Redman - Dirrty е страшно танцувална песен, а клипа е страхотен.

Охх имам много любими нейни песни, просто по едно време се бях пристрастила към нея.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Lioness
Администратор


Брой мнения : 4193
Join date : 16.02.2009
Age : 25
Местожителство : Beastland.

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Вто 1 Сеп 2009 - 14:21

О, как не съм се разписала тук ?
Невероятна певица!Атрактивна, сексапилна, харизматична...Пее страхотно, има уникален глас, прави страхотно шоу, а за стила й не знам какво да кажа.Различен, динамичен, открояващ самата нея.Винаги изненадва публиката, дали с държанието си, дали със сценичен тоалет, дали нова визия..тя винаги е различна и динамична.Още от малка харесвам песните й.Едни от любимите ми са: Dirty, Genie in a bottle, Nobody wants to be lonely (с Ricky Martin), Lady Marmalade, Beautiful и доста други.

_________________
"... коeто притежаваше красота, но без суетност,
сила, но без високомерие,
кураж, но без ярост
и всички други качества на човека,
без неговите недостатъци."


14.02.2005 - 16.04.2018
Винаги ще те обичам и ще ми липсваш!
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
ivka_94_1991



Брой мнения : 282
Join date : 27.07.2009
Age : 24
Местожителство : Плевен

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Чет 3 Сеп 2009 - 20:56

Любимата ми нейна песен е Hurt. В нея тя пее за баща си. А аз много държа и обичам своя. Всеки път, когато я чуя си представям как един ден ще танцувам с баща си на сватбата си. И това кара сълзите да нахлуят в очите ми! Smile
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Caius's Huge Fan

avatar

Брой мнения : 119
Join date : 04.09.2009
Age : 21
Местожителство : h3aveN...

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Вто 15 Дек 2009 - 23:56

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Искра
Администратор


Брой мнения : 3902
Join date : 14.01.2009
Age : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Чет 18 Ное 2010 - 0:58

Кристина Агилера със собствена звезда на „Алеята на славата"


Постерът на филма "Burlesque", в който Кристина си партнира със звездата Шер и познатите ни актьори Кристен Бел, Кам Гигандет и Ерик Дейн.

Най-накрая и поп певицата Кристина Агилера се сдоби със своя звезда на „Алеята на славата" в Холивуд, предават американските медии.

29-годишната изпълнителка изглеждаше щастлива и гордо позира със звездата си. Тя бе облечена в красива бяла рокля. Дългоочакваното събитие бе снощи.
Припомняме, че Агилера дебютира и в киното с ролята си в музикалния филм „Burlesque".


Източник: cross-bg.net

_________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
viki_nankova



Брой мнения : 38
Join date : 22.07.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Съб 1 Яну 2011 - 21:12

една от любимите ми изпълнителки. любимит ми песни са keeps getting better, candy man, not myself tonight, beautiful, tell me
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
mimssy_baby



Брой мнения : 40
Join date : 08.01.2011
Age : 23

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Нед 9 Яну 2011 - 0:34

Bravo

АДМИНИСТРАТОР: Ограничи емотиконите и давай по-обширни мнения Wink
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
zuondra

avatar

Брой мнения : 66
Join date : 24.01.2009
Age : 29
Местожителство : в небитието и отвъд...

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Нед 9 Яну 2011 - 1:27

Кой не я обича ... наистина "дърти" периода й беше страхотен <3 и въпреки по-късното изгравяне (след Бритни) тя пак успя да пробие и да се запомни . ОБожавам я ,страхотна е In Love
Любими песни : the voice within , beautiful , u lost me , I Got Trouble, i'm ok ...... абе всичко стойностно Bravo
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Alice Cullen
VIP
avatar

Брой мнения : 1284
Join date : 15.01.2009
Age : 25
Местожителство : Somewhere In Time

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Съб 12 Фев 2011 - 22:20

Не знам и аз защо не съм писала тук. Преди да почна да слушам по-'тежка' музика Агилера ми беше супер любима. Тия дни един пич ме подсети за нея и днес доста я послушах.
Адска е! Класи над тъпите еднодневни звезди, едновременно мега популярна и стойностна, супер красива, с невероятно сценично поведение и впечатляващи лайвове, а и успя да се задържи на върха толкова много време без да създава някакви гнусни скандали в стил българска поп-фолк звезда около себе си. Просто е велика! Не бях слушала последния й албум, но днес поправих тази грешка. Какво да кажа - класа!
Любими парчета... Beautiful, Dirty, The Voice Within, Can't Hold Us Down, Fighter...
Уникален изпълнител, каквото и да прослушам в бъдеще тя винаги ще ми остане любимка.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Искра
Администратор


Брой мнения : 3902
Join date : 14.01.2009
Age : 26

ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   Пон 14 Фев 2011 - 22:30

Съгласна съм - класа над почти всички певици.
Вече съм си казала за самата нея, няма да се повтарям, но държа да кажа, че песните й от "Бурлеска" са просто уникални. Страхотно звучене и адски добър стил. Ето така се демонстрира класа. Smile
Express [Burlesque]

_________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content




ПисанеЗаглавие: Re: Кристина Агилера   

Върнете се в началото Go down
 
Кристина Агилера
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Booklovers :: Забавление :: Музика-
Идете на: