Booklovers
ЧЕТЕТЕ ПРЕВОДИТЕ НИ НА ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПОРЕДИЦИ!
ЗА ДА МОЖЕТЕ, ТРЯБВА ДА ИМАТЕ 15 МНЕНИЯ И ДА БЪДЕТЕ ОДОБРЕНИ В ГРУПАТА ЗА ЧЕТЯЩИТЕ!
МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ И ФЕН ПРЕВОДА НА БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ 11 - ДЪЛГООЧАКВАНА ЛЮБОВ!

КАНДИДАТСТВАНЕТО В ГРУПАТА ЗА ЧЕТЕНЕ СТАВА ТУК - http://twilight-bulgaria.darkbb.com/g33-group


Booklovers

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НАШИЯ НОВ ФЕН ПРЕВОД! ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА ЧЕТЕТЕ НАШИЯ ФЕН ПРЕВОД НА КНИГА 15 И 16 ОТ ПОРЕДИЦАТА БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ!

 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 ИЗДАТЕЛСТВО SOFTPRESS

Go down 
АвторСъобщение
wentlee
Администратор


Брой мнения : 5122
Join date : 26.02.2009
Age : 37
Местожителство : Sliven

ПисанеЗаглавие: ИЗДАТЕЛСТВО SOFTPRESS   Съб 30 Ное 2013 - 11:08


Най-голямата изненада на годината

„Е на квадрат“, книгата оглавила класацията на „Ню Йорк Таймс“,
вече и на български език!

Вярвате ли, че за да получите подарък,
е достатъчно просто да го пожелаете?

„Е на квадрат“ на Пам Граут е различна от всичко, с което сте се сблъсквали.

Макар да е написана свежо и позитивно като блога за пътешествия на своята авторка, книгата предлага строги научни доказателства, че съзнанието променя действителността. Да, правилно прочетохте. Доказателства.

Тук не просто ще научите, че мислите ви създават света около вас, а ще станете свидетели как това се случва пред очите ви – решение след решение, ден след ден.

Деветте лесни и бързи експеримента, които Пам ви предлага да проведете сами, ще ви убедят, че духовните принципи са логични като законите на Нютон и сигурни като гравитацията.

Кой би искал просто да приема действителността, когато знае, че би могъл да я променя?

Нищо чудно, че „Е на квадрат“ се превърна в голямата добра изненада на годината, оглавявайки класацията на „Ню Йорк Таймс“ и печелейки стотици запалени последователи.

Девет експеримента, които доказват, че
мислите ни създават реалността
Тази малка книга веднъж завинаги ще ви докаже, че мислите ви притежават сила и че пред вас се простира безкрайно поле от възможности, което само очаква вашите искания.

„Квантовата физика дефинира полето като „невидими движещи се сили, които оказват въздействие върху физическата реалност“. В тази книга вие ще се научите да използвате това поле от възможности (обичам да го наричам ПВ) и да извличате изгода от него...“ - пише Пам Граут в предговора на „Е на квадрат“ и продължава: „В следващите 21 дни, приблизително времето, което ще ви е необходимо за експериментите в тази книга, ще имате рядката възможност да изградите съзнателна връзка с енергията и да се научите да я трансформирате и превръщате във всичко, което сърцето ви пожелае – независимо дали то е душевно спокойствие, пари или обещаваща професионална кариера. Ще можете така да насочите ПВ, че то да ви осигури дори почивка на Таити.“
Деветте експеримента, описани тук, не се нуждаят от специална екипировка или средства (e, за един ще се нуждаете от сламки и метални закачалки, a за друг от бобени зърна, но не е толкова трудно да ги откриете, нали?), не изискват и научни познания и (с изключение на два) изискват само 48 часа за изпълнение. Всички те обаче разчитат на научен подход и предлагат неоспорими доказателства, че:
1. Съществува невидима енергийна сила или поле от безкрайни възможности;
2. Вие въздействате върху полето и получавате от него според очакванията си;
3. Вие също сте енергийно поле;
4. Това, върху което се фокусирате, се уголемява;
5 Връзката с полето ви осигурява точно и безгранично напътствие;
6. Мислите и съзнанието ви въздействат върху материята;
7.Мислите и съзнанието ви създават скелето, върху което се гради физическото ви тяло;
8 Вие сте свързани с всичко и с всеки във Вселената;
9. Вселената е безкрайна, изобилна и странно услужлива.

Пам Граут ви кани да влезете в ролята на луд учен. Само за 21 дни. Иска се просто да й разрешите да ви поведе на пътешествие и да тръгнете без предубеждения и без предразсъдъци. Това е всичко. После сте свободни да се върнете обратно към нещастния си досегашен живот....

Откъс от книгата ще откриете тук: http://soft-press.com/book1039/chapter/chapter.htm

Авторката

Пам Граут е автор е на 16 книги, три пиеси, телевизионен сериал и три приложения за iPhone. Освен това редовно пише за списания като People, CNNgo.com и The Huffington Post и поддържа блог за пътешествия с любопитното заглавие www.georgecloonеyslepthere.com.
Пам Граут е и безнадеждна романтичка, която все още вярва, че светът е прекрасно място, че хората са благородни и че всичко е възможно. А собственият й живот е най-добрият пример за онова, на което ни учи „Е на квадрат“. Защото Пам лично, при това нееднократно, е минала през всеки един от експериментите, описани в книгата, и разказва за своя опит така:

Ето какво пише в сайта ми: „Пам Граут е пътешественик, обиколил целия свят, любяща майка, автор на бестселъри, милионер и вдъхновение за всички, които я срещат“. Започнах да се фокусирам върху тези неща преди двайсет години, още преди да имам дете, преди да съм станала пътешественик и писател и за да съм напълно
честна, преди да започна да харесвам самата себе си особено. Фокусирането върху това, което исках, очевидно свърши работата, защото сега с гордост мога да каже,
че всичко казано е съвсем вярно, с едно изключение. Ще ви оставя сами да се досетите кое от гореизброените все още не се е проявило.

Нестандартният подход, свежото чувство за хумор и прекрасния стил на Пам бързо я превърнаха в новата любимка на читателите. „Е на квадрат“ оглави класацията за най-продавани книги на „Ню Йорк Таймс“, изкачи се до топ 5 на „Амазон“, където получи над 600 ревюта с максимална оценка от 5 звезди, и си спечели хиляди последователи, които с удоволствие споделят мнението и собствените си експерименти онлайн.
В момента Пам работи по продължението на „Е на квадрат“, което (можете ли да познаете?) ще се казва „Е на куб“.

Повече за Пам и нейния необичаен поглед върху живота можете да научите на www.pamgrout.com.

_________________
  Maybe we're perfect strangers
  Maybe it's not forever
  Maybe intellect will change us
  Maybe we'll stay together
  Maybe we'll walk away
  Maybe we'll realize
  We're only human
  Maybe we don't need no reason why...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
wentlee
Администратор


Брой мнения : 5122
Join date : 26.02.2009
Age : 37
Местожителство : Sliven

ПисанеЗаглавие: Re: ИЗДАТЕЛСТВО SOFTPRESS   Съб 30 Ное 2013 - 11:10Всички ние притежаваме таланти.
Всички ние си задаваме въпроса КАК?
Как да разпознаем таланта в себе си и в своите деца? Как да подхранваме таланта в ранния му стадий? Как да постигнем най-голям напредък?
Отговорите са тук.

„Златна книга на таланта“
е практичен наръчник с 52 съвета, които:

- използват дългогодишния опит на най-добрите школи за таланти в света;
- предлагат научнодоказани и многократно тествани на практика методи;
- изграждат цялостен план за развитие на таланта.

„Златна книга на таланта“ трябва да се връчва на всеки ученик при дипломирането му, на всеки млад родител в родилното, на всеки мениджър през първия работен ден. Прекрасна в своята простота и подкрепена със солидни научни доказателства, тази книга е наръчник за отглеждане на съвършенство.
Чарлс Дюиг, автор на „Силата на навиците“

Обикновено е доста незряло да се изразяваш с хиперболи като „променя живота ви“, но просто няма друг начин да опиша „Златна книга на таланта“. Половин час след като започнах да я чета, вече изпробвах нови неща и оттогава не съм спирал. Брилянтна книга. И да, наистина променя живота ви.
Том Питърс, съавтор на „В търсене на съвършенството“

Независимо дали развивате таланта си в областта на науката, спорта, изкуството или бизнеса, ако някога сте се питали „Как да стана по-добър?“, тази книга е точно за вас.

Съветите в книгата

„Златна книга на таланта“ е изградена върху идеята, че най-добрият начин за развитие на таланта е да се следват доказаните техники, използвани в така наречените „инкубатори за таланти“ – малки школи, които генерират огромен брой световни майстори в спорта, науката и изкуството. „Съветите, които съм събрал са кратки – не защото са опростени изкуствено, а защото ключът е именно в простотата – пише авторът Даниел Койл и продължава: - Науката неврология, която е в основата, е невероятна и изключително сложна, но есенцията се свежда до една фундаментална истина: Малките стъпки, повтарящи се във времето, ни преобразяват. Какъвто и талант да сте решили да изграждате – от голф умения до изучаване на нов език, от свирене на китара до бизнес инвестиции, бъдете сигурни в едно: родени сте с механизъм, който позволява да превърнете тромавите действия на начинаещия в бързина и свобода. Този механизъм не се контролира от гените, а лично от вас. Всеки ден, всяка тренировка са стъпка към едно по-различно бъдеще. Обнадеждаваща идея. И най-обнадеждаващото в нея е, че е факт.“
Съветите в книгата са разделени в три основни групи и сред тях ще откриете :
- НАБЛЮДАВАЙТЕ ОНЗИ, В КОГОТО ИСКАТЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ
(...) Проучванията показват, че дори и кратка връзка с модел за подражание може значително да увеличи подсъзнателната мотивация. Така например, ако разберете, че сте роден на същата дата като известен математик, това може да ви подтикне да вложите до 62% повече усилия в решаването на трудни математически задачи...
- КРАДЕТЕ, БЕЗ ДА СЕ ИЗВИНЯВАТЕ
(…) Кражбата има дългогодишни традиции в изкуството, спорта, както и в дизайна, където често е представяна като „влияние“. Младият Стив Джобс краде идеята за компютърната мишка и падащите менюта от изследователския център на „Ксерокс“ в Пало Алто. Младите „Бийтълс“ крадат високото „Уууу“ в She Loves You, From Me to You и Twist ans Shout oт своя идол Литъл Ричард. Младият Бейб Рут изгражда замаха си на базата на силния ъперкът на своя герой Босия Джо Джексън. Както казва Пабло Пикасо (който също не се е свенял да краде): „Добрите художници вземат назаем. Великите художници крадат“...
- ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ГРЕШКАТА ВЕДНАГА
(...) При експеримент със сканиране на мозъка е установено, че има един жизненоважен промеждутък от 0,25 секунди, след като е била допусната грешка, в който хората правят едно от следните две неща – или се вглеждат съсредоточено в нея, или я игнорират. Тези, които обръщат внимание на грешката, научават значително повече от онези, които я пренебрегват.

Откъс от книгата ще откриете тук: http://soft-press.com/book1040/chapter/chapter.htm

Aвторът
Даниел Койл е автор на бестселърите „Войната на Ланс Армстронг“ и „Шифърът на таланта“ и хоноруван редактор за списание „Аутсайд“. Именно ангажиментите му като журналист го отвеждат в т.нар. „инкубатори за таланти“ - малки места, от които произлизат огромен брой световни майстори в областта на спорта, изкуството, бизнеса и математиката.
В продължение на пет години Даниел Койл детайлно проучва практиките в тези необикновени школи, провежда десетки интервюта със световноизвестни ментори и треньори и се допитва до най-прогресивните учени в изследователските центрове, посветени на науката за развитие на таланта. Неговите най-важните изводи, техники и стратегии са събрани в „Златна книга на таланта“.

_________________
  Maybe we're perfect strangers
  Maybe it's not forever
  Maybe intellect will change us
  Maybe we'll stay together
  Maybe we'll walk away
  Maybe we'll realize
  We're only human
  Maybe we don't need no reason why...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
wentlee
Администратор


Брой мнения : 5122
Join date : 26.02.2009
Age : 37
Местожителство : Sliven

ПисанеЗаглавие: Re: ИЗДАТЕЛСТВО SOFTPRESS   Съб 22 Фев 2014 - 11:34„Софтпрес“ представя:
Кървави белези
Майсторът на трилъра се завръща с история, която сграбчва. Като челюстите на капан!


Трябва да се махна от колата...
Да избягам далеч от кръвта...
Да навляза навътре в гората...
Правя крачка напред и нещо захапва крака ми. Болката ме поваля на колене. Чифт черни полукръгли зъбци са стиснали лявото ми стъпало.


Заглавие:Кървави белези
Автор: Саймън Бекет
Поредица: Хит трилър
Страници:304
ISBN: 9786191511389
Размер: 130x200
Тегло:0.300
Цена: 15,00 лв.


За книгата
Шон бяга. Бяга от Лондон, от спомените, от изцапаната с кръв кола, която е оставил някъде във Франция. Но острите челюсти на капан захапват крака му и слагат край на бягството. Спасяват го две сестри. Фермата, в която живеят, е уединена и тиха. Идеалното убежище. Шон решава да остане и... капанът щраква отново, този път невидим. Всички тук пазят тайни, надрали живота им като кървави белези...
Арно – собственикът на фермата, е избухлив саможивец, настроил всички съседи срещу себе си. Охранява земите си с пушка и капани и проявява открита привързаност единствено към своите прасета и малкия си внук Мишел. Матилде –майката на Мишел, отказва да коментира къде е баща му. Гретхен – по-малката сестра на Матилде е плашещо красива и истински плашеща със своята склонност към внезапна агресия, която после сякаш изтрива от паметта си.
Умело редувайки случващото се във фермата със спомените на Шон за събитията в Лондон, Саймън Бекет оплита читателя във все по-напрегната и мрачна история, която оставя без дъх. Романът се плъзга през серията тъмни тайни на героите си, за да разкрие дълбоките въпроси под тях – въпроси за изборите, които правим, за реалностите, в които избираме да живеем, и за жертвите, на които сме готови за хората около нас.
Написан брилянтно, първият самостоятелен роман на Бекет след Хрониките на Дейвид Хънтър е класически трилър, който грабва още от първата страница и държи в напрежение до неочаквания финален обрат.

За автора
Учител по испански, барабанист, разследващ журналист – Саймън Бекет е черпил житейски опит от различни сфери на живота, преди да приеме предизвикателството на перото и да нагази в дълбоките води на криминалния трилър. В основата на романите на младия талант са залегнали записките му по време на назначенията му към полицията – акции по залавяне на наркотрафиканти, обискиране на бордеи, престрелки и най-вече времето, прекарано в знаменитата Ферма за трупове.
Така се ражда идеята за нестандартния му герой с интригуващ характер – Дейвид Хънтър, чиито разследвания и разкрития са преведени на 20 езика. В „Кървави белези” Бекет представя нов герой и нова история, които не само покриват високите очаквания, поставени от „Хрониките на Дейвид Хънтър“, а и печелят нови читатели.

_________________
  Maybe we're perfect strangers
  Maybe it's not forever
  Maybe intellect will change us
  Maybe we'll stay together
  Maybe we'll walk away
  Maybe we'll realize
  We're only human
  Maybe we don't need no reason why...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
wentlee
Администратор


Брой мнения : 5122
Join date : 26.02.2009
Age : 37
Местожителство : Sliven

ПисанеЗаглавие: Re: ИЗДАТЕЛСТВО SOFTPRESS   Съб 28 Юни 2014 - 14:34


ПРОРОЧЕСТВОТО ВЕНЕЦИЯ
Нов провокативен трилър от автора на бестселъра „Тайната на Торинската плащаница“.

В тъмната тайна на един град е скрит ключът към Портите на Ада...

„Изключителен роман… бърз, динамичен и пълен с напрежение“ – The Sun


Когато Том Шаман пристига във Венеция, той се надява на ново начало далеч от гетата на Лос Анджелис и онова, което го принуждава да обърне гръб на миналото и на… Бога. От този ден отец Шаман е просто Том. Без расо и без правото да изповядва и кръщава. Каква ирония, че италианската полиция има нужда от помощта му именно като свещеник.
Неволно въвлечен в разследването на серия ритуални убийства, Том се отказва от мечтата за спокоен живот и тръгва по следите на зловеща тайна.
Началото е в мрачните канали на съвременна Венеция, но кървавата диря се просмуква в миналото до сексуалния разврат на XVIII век и до пророчество, направено преди хилядолетия.
666 години преди Христа един етруски гадател вижда Портите на Ада. Пророчеството шепне, че те ще се отворят днес….
Заглавие: Пророчеството Венеция
Автор: Сам Крайстър
Цена: 19,99 лв.
ISBN: 9786191511570

Още за книгата
„Софтпрес“ издава „Пророчеството Венеция“ едва месец след българската премиера на предходния исторически трилър на Сам Крайстър – „Шифърът на Камелот“, който заслужено си спечели място сред най-продаваните книги на книжарници „Хеликон“.
Написан в типичния завладяващ стил на английския автор, романът преплита исторически истини и зловещи загадки, свързва съвременни престъпници с древни гадатели и изпраща читателя на шеметно пътуване през векове и континенти, за да изгради една история, която държи в напрежение до последни ред.
В този роман Венеция е мрачна, зловеща и крие кървави тайни.Но точно затова е неустоима. И ви очаква.

За автора
Сам Крайстър е носител на многобройни телевизионни награди за документални филми, посветени на научни открития, серийни убийства и отвличания. Работи едновременно като режисьор, продуцент, водещ, репортер и – най-голямата му страст – писател. В романите му се смесват равни дози размах на действието, усет към детайла и историческа мистика, за да се получи първокачествен трилър коктейл.
До този момент на български език са издадени три романа на Сам Крайстър: „Завещанието Стоунхендж“, „Тайната на Торинската плащаница“ и „Шифърът на Камелот“.
Откъс от книгата ще откриете тук:
http://soft-press.com/book1057/chapter/chapter.htm

Допълнителна информация тук:
http://soft-press.com/srchead.html?com=viewall&viewbook=1057
www.facebook.com/SoftpressBooksКогато Джейкъб Барнет е на 3 години, специалистите казват, че вероятно никога няма да се научи да чете.

Днес Джейк е на 15 години. Преподава квантова физика и е сочен за бъдещ Нобелов лауреат.

ИСКРАТА
e историята на пътя дотук.


„Искрата“ е книга за преобразяващата сила на безусловната майчина любов.
Ако детето ви е „различно“ – а кое дете не е, – няма да сте в състояние да я оставите.“
Силвия Насар, автор на „Красив ум“

Превърнала се в международен бестселър на 23 езика, „Искрата“ не е просто биография на едно дете и неговата майка. Това е книга за зашеметяващите възможности, които се разкриват, когато отключим скрития потенциал на всяко дете. На всеки от нас.

Заглавие: Искрата
Автор: Кристин Барнет
Цена: 15,99 лв.
ISBN: 9786191511495

За книгата
„Сладкодумната биография на едно необикновено момче и неговата несломима и забележителна майка е четиво за всеки родител и/или учител, който се надява да подхрани самобитната искра на своето дете.“
Publishers Weekly
В работата с хлапетата от детския център, който ръководи, Кристин Барнет винаги се е ръководела от един принцип: във всяко дете има искра, смята тя, важното е да я откриеш и да я подхраниш и талантът ще заблести.
Когато забелязва, че едно от децата в дневния й център обича да поставя пръстче в дупките на винтовете, Кристин му осигурява купища стари будилници, които да поправя. Друго от хлапетата, за които се грижи, се научава да чете, докато прави с нея десетки букви от дъхаво тесто за курабийки, а Франсис, който в последствие става архитект, получава от Кристин гигантски кубчета, с които да строи, вместо обикновените детски строители.
За собствения син на Кристин „искрата“ са планетите и математиката и тя не се колебае да го заведе на лекция в планетариум още когато е на три години, нищо че остава без думи, когато аутистичният Джейк единствен отговаря на въпрос, затруднил дори студентите, присъстващи в аудиторията: „Защо луните около имат форма на картоф?“.
Когато няколко години по-късно Джейк изразява непреодолимо желание да учи висша математика, Кристин не се колебае и още на 8 той започва да посещава университет. На 12 публикува научен труд по физика. Специалистите са категорични, че е един от най-обещаващите физици в света, и му предричат Нобелова награда в недалечно бъдеще.
През 2013 г. МТV и Тhe Richest го обявиха за един от тийнейджърите, които ще променят света. А лекцията му в TEDxTeen е изгледана над 3 000 000 пъти.
„Ако едно дете, за което се предполагаше, че никога няма да се научи да говори и да чете, може да достигне такива невероятни висоти, представете си какво могат да постигнат децата, които не са изправени пред подобни предизвикателства – пише Кристин Барнет. – Вярвам, че ако поддържате искрицата, която трепти в детето, тя винаги ще осветява пътя към много по-големи висоти.“

За автора
Кристин Барнет живее в щата Индиана заедно със съпруга си Майкъл и техните деца. През 1996 година тя основава „Ейкърн хил академи“, дневен детски център, който обслужва семействата в квартала. В момента двамата с Майкъл ръководят благотворителен център за деца, страдащи от аутизъм, и деца със специфични потребности и техните семейства, наречен „При Джейкъб“.

Допълнителна информация за Джейк и „Искрата“ ще откриете на:
http://soft-press.com/srchead.html?com=viewall&viewbook=1054
http://jacobbarnett.com/
https://www.youtube.com/watch?v=hBW4S9xcTOk
www.soft-press.com
www.facebook.com/SoftpressBooks


ГОЛЯМАТА ANGRY BIRDS КНИГА
76 страници умни забавления за любителите на разгневените птици!


„Голямата Аngry Birds книга“съдържа текстове за четене, логически загадки, лабиринти, идеи за конструиране и задачи за рисуване, които развиват
фината моторика и сръчността на децата и обогатяват уменията им за четене с разбиране, като едновременно с това са източник на щуро забавление.
В 76-те цветни страници на голямата книга хлапетата ще открият: любопитни факти за любимите си герои, вицове, идеи за игри с приятели, незабравими грухословици и невероятни комикси и ще научат как:
- да си направят рамка за свинки;
- да спретнат истински пернати номера на своите приятели;
- да си приготвят любимия шейк на Матилда;
- да се включат в Олимпрасешките игри;
- да дешифрираш кодираните заповеди на краля на прасетата.

До този момент с марката ANGRY BIRDS са издадени: Angry Birds – забавни игри; Angry Birds Space; Angry Birds: стикери; Angry Birds: Оригами и Angry Birds: Маски.

Заглавие: Голямата Angry Birds книга
ISBN: 9786191511556
Размер: 210x280
Цена: 7,99 лвНов шедьовър от автора на бестселърите „Намисли си число“, „Затвори очи“ и „Не дърпай дявола за опашката“.

Най-майсторски заплетеният роман от поредицата за Гърни!

ПИТЪР ПАН ТРЯБВА ДА УМРЕ


Майсторско изпълнение. Напрежението и загадките по пътя към изненадващия финал ще ви държат на нокти до последната страница.
New York Journal of Books

Publishers Weekly нареди новия роман на Джон Вердън сред най-добрите книги на лято 2014, категорично заявявайки, че в четвъртия му роман детектив Дейв Гърни е по-добър отвсякога!
Днес „Питър Пан трябва да умре“ вече е факт и на български език!
В новото предизвикателство, пред което Вердън изправя необикновения си детектив, има и българска следа.

Заглавие: Питър Пан трябва да умре
Автор: Джон Вердън
Страници: 512
Цена: 17,00 лв.
ISBN: 9786191511617

Още за книгата
Куршумът прониква в мозъка на жертвата – харизматичен политик, на погребението на собствената му майка. Всички доказателства водят към съпругата. Случаят е решен. Докато не се намесва Гърни. Пенсионираният детектив отново е изправен пред пъзел. Този път парченцата включват: корумпиран следовател, обезпокоително приветлив мафиотски бос, млада изкусителка и необикновен убиец, известен като Питър Пан.
Но дали това ще е достатъчно? Когато уликите са абсолютно несъвместими и пътят към истината е осеян с трупове и жестоки палежи, Дейв Гърни няма друг избор освен отново да се изправи лице в лице със смъртта. Или поне така му се иска да мисли…
В най-майсторски заплетения роман на Джон Вердън, истината е по-шокираща от всичко, което сте си представяли!
За автора
Преди да хване перото, ДЖОН ВЕРДЪН работи на няколко отговорни позиции в рекламни агенции в Манхатън. Също като героя си той напуска големия град и се заселва в провинциалната част на щата Ню Йорк, където живее със съпругата си и до днес.
До този момент са издадени още три романа на Джон Вердън: „Намисли си число“, „Затвори очи“ и „Не дърпай дявола за опашката“.
Откъс от книгата ще откриете тук:
http://soft-press.com/book1061/chapter/chapter.htm

Допълнителна информация тук:
http://soft-press.com/srchead.html?com=viewall&viewbook=1061Лечение без лекарства
Доктор УМ
НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЦЕЛЕБНАТА СИЛА НА МИСЪЛТА


„Д-р Ранкин разкрива нов начин да обединим брилянтните достижения на съвременната наука с мъдростта на сърцето.“
Марта Бек, бестселър автор на New York Times

„Подгответе се тази книга да ви изуми и… да ви излекува.“
Джонатан Фийлдс, основател на проекта Good Life

След осемгодишна клинична практика с непоколебима вяра в догматичните принципи на съвременната медицина д-р Лиса Ранкин започва да си задава въпроса: Ами ако ние, лекарите, грешим? Всеки от нас е ставал свидетел на случаи, които науката просто не може да обясни – ами ако тялото наистина притежава способността да се самолекува?

Твърдо решена да отговори с научни доказателства, д-р Ранкин започва проучване, което обхваща най-авторитетните медицински издания и се базира на опити в най-престижните университети. Резултатът е „Доктор Ум“.
ЗА КНИГАТА
Превърнала се в световен бестселър, „Д-р Ум“ предлага:
- Безспорни доказателства, че човешкото тяло притежава вродена способност да се самолекува и единственото, което ни е нужно, за да я отключим и използваме, е нашият ум;
- Метод за самодиагностика на дисбалансите в нашия живот: сексуални, професионални, финансови и творчески, които са в основата на здравословните проблеми;
- Коренно нов и различен модел на благополучие с шест стъпки за самоизцеление, който подготвя тялото за истински чудеса.
„Написах тази книга за скептиците, към които аз самата се числях преди години – казва Лиса Ранкин… – За всеки, който някога е боледувал, за всеки, чийто любим човек се е разболявал, и за всеки, който иска да се предпази от болести. Позволете ми да ви помогна да излекувате мислите си, за да може тялото ви да ги последва.”

ЗА АВТОРА

Д-р Лиса Ранкин е лекар, лечител, визионер, писател, лектор, художник, блогър и основател на здравните и уелнес онлайн общности OwningPink.com и LissaRankin.com.
Лиса е отдадена на това да помага на хората да се лекуват, да се свързват и да добруват не само в телата, а и в сърцата и душите си. Тя е и страстен поддръжник на други визионери, лечители и учители, които споделят желанието ѝ да помага на другите да постигнат цялостно здраве във всички аспекти на живота.
Когато не обикаля света, за да разпространява своето послание, Лиса обича да рисува в студиото си за восъчна живопис, да кара ски на езерото Тахо, да практикува йога, да танцува и да се разхожда край океана и из гъстите гори на окръг Марин, Калифорния, където живее заедно със съпруга си Мат, тяхната дъщеря Сиена и кучето Безоар.
Следвайте блога ѝ LissaRankin.com, за да прочетете нейните рецепти за щастлив и безстрашен живот, изпълнен с любов.

Откъс от книгата ще откриете тук: http://soft-press.com/book1056/chapter/chapter.htm

Заглавие: Доктор Ум
Автор: д-р Лиса Ранкин
Страници: 320
Размер: 130x200
Цена: 15 лв.

_________________
  Maybe we're perfect strangers
  Maybe it's not forever
  Maybe intellect will change us
  Maybe we'll stay together
  Maybe we'll walk away
  Maybe we'll realize
  We're only human
  Maybe we don't need no reason why...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: ИЗДАТЕЛСТВО SOFTPRESS   

Върнете се в началото Go down
 
ИЗДАТЕЛСТВО SOFTPRESS
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
Booklovers :: Забавление :: Книги :: Издателства-
Идете на: