Booklovers
ЧЕТЕТЕ ПРЕВОДИТЕ НИ НА ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПОРЕДИЦИ!

Booklovers
ЧЕТЕТЕ ПРЕВОДИТЕ НИ НА ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПОРЕДИЦИ!

Booklovers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Booklovers

ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА ЧЕТЕТЕ НАШИЯ НОВ ФЕН ПРЕВОД НА ПЪРВАТА КНИГА ОТ ПОРЕДИЦАТА НА НАЛИНИ СИНГ - В РОБСТВО НА УСЕЩАНЕТО

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Търся...

Go down 
+57
Cveti Ognqnova
rozi_bj
Peyton*
icedover
wither.
pattx
Flex
xaxo
Nessie
No_CoNnEcTiOn
Kristityyy
twilight_i94
azsamkalina
lady_abadon
Spunkk*Ransom
chushka
milencety
Artemis
eli4ka95
sunshine.
Eternal Love
BB_fan_xD
s7eli7y
New Moon
bella_edward_love
emotion
Lioness
wentlee
nikito55
twilightgirl
*Chazy*
sayonara
lukito
polinceto
Spunk
Melrose
sweet.appeal
presy
Silence_love
fuckin_rules
vmaniq4enata
lost_soul999
Alice Cullen
˙·٠•●MiSs SuNNy●•٠·˙
bonity
gal4eto9052
marina9310
lin
FeNkaTa_RoNaLdo
iveto02
no7alone
viks
^-^Dreamy-Twilight^-^
xxjust_-_mexx
PaTTiNsOn_FeNkA
Искра
elementamon
61 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next
АвторСъобщение
lukito

lukito

Брой мнения : 2103

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeПон 11 Май 2009 - 21:52

Искам да помоля да ми дадете линк, откъдето мога да си изтегля албум или песни на richi e poveri
Върнете се в началото Go down
http://immortalworld.piczo.com
Melrose
VIP

Брой мнения : 5411
Местожителство : Somewhere over the rainbow...

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeПон 11 Май 2009 - 23:34

http://zamunda.net/browse.php?search=e+poveri&cat=0&incldead=1 -lukito, тук има техни неща
*Chazy*

*Chazy*

Брой мнения : 49
Местожителство : California,USA

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeВто 12 Май 2009 - 19:36

Спешно търся една песен! Не се сещам кой я пее, нито част от текста (което ме убива...) Помня само клипа, ако някой може да ми помогне, много ще съм му благодарна! Та клипът се развива в лудница, и главният герой слуша песента от едно червено радио, а после всички луди започват да танцуват! Само това се сещам, ама като напиша в гугъл лудница и червено радио нищо не става, хахах...

elementamon

Брой мнения : 2119
Местожителство : София

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeВто 12 Май 2009 - 21:00

*Chazy* написа:
Спешно търся една песен! Не се сещам кой я пее, нито част от текста (което ме убива...) Помня само клипа, ако някой може да ми помогне, много ще съм му благодарна! Та клипът се развива в лудница, и главният герой слуша песента от едно червено радио, а после всички луди започват да танцуват! Само това се сещам, ама като напиша в гугъл лудница и червено радио нищо не става, хахах...

А какъв стил е? Има една на Green Day - Basket case, но там май нямаше червено радио.
http://everydaytracks.tumblr.com/
*Chazy*

*Chazy*

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeСря 13 Май 2009 - 10:13

elementamon написа:
*Chazy* написа:

А какъв стил е? Има една на Green Day - Basket case, но там май нямаше червено радио.

Ами тя песента е весела, в смисъл, даже май текстът има нещо като happiness, но все още не мога да се сетя, а пък си мислех, че след няколко дни ще успея... Сещам се как започва - дават решетките на лудницата и ние все едно влизаме през тях, вътре лудите си щъкат, а само един си слуша радиото. Накрая, ако не ме лъще паметта, лудият казва или It's music или That's music и сочи радиото... И дотам - нищо повече не се сещам...

Едит: Голямо обяснение направих..
Haha!
Искра
Администратор

Брой мнения : 3909

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeСря 13 Май 2009 - 21:36

Ъм, и аз имам молба...
Дали някой може да намери песента на Джон Ленън - Jealous guy в изпълнение на Александра Жекова от мюзик айдъл 3? Благодаря предварително, надявам се все някой да успее да ми помогне. Smile
*Chazy*

*Chazy*

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeСря 13 Май 2009 - 21:56

Искра написа:
Ъм, и аз имам молба...
Дали някой може да намери песента на Джон Ленън - Jealous guy в изпълнение на Александра Жекова от мюзик айдъл 3? Благодаря предварително, надявам се все някой да успее да ми помогне. Smile

Може ли клипчето? Ще ти сваля песента от него =)
Искра
Администратор

Брой мнения : 3909

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeСря 13 Май 2009 - 22:04

*Chazy* написа:
Искра написа:
Ъм, и аз имам молба...

Може ли клипчето? Ще ти сваля песента от него =)

Ето го тук, Кликни Благодаря много Smile
*Chazy*

*Chazy*

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeСря 13 Май 2009 - 22:30

Приятно слушане =) http://4storing.com/3vt4u7/6bdfb2a81ffb47acb575a41080fde392.html

Искра: Мноого благодаря! Cute
elementamon

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeЧет 21 Май 2009 - 11:21

Който ми намери някоя от тези песни ще бъде златен ... Haha!
Kool Keith ft. Kutmasta Kurt - Can I buy you a drink
Dominic - Ahaziah
Jofo - Tragic

Благодаря предварително.
Cute

Последната промяна е направена от elementamon на Чет 21 Май 2009 - 20:58; мнението е било променяно общо 1 път
twilightgirl

twilightgirl

Брой мнения : 1165
Местожителство : hotel heartbreak

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeЧет 21 Май 2009 - 12:07

Az търся на Monrose- 2 of a kind
Silence_love

Silence_love

Брой мнения : 66

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeЧет 21 Май 2009 - 18:54

Ето elementamon песента Jay Reatard - My Shadow я има тук http://beemp3.com/download.php?file=1474832&song=My+Shadow
А тази на Valient Thor я нмерих като торент но с целия му албум ако те устройва ето тук

http://thepiratebay.org/torrent/4232508/Valient_Thorr-Immortalizer-(Advance)-2008-BUTT
Melrose
VIP

Брой мнения : 5411
Местожителство : Somewhere over the rainbow...

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeСъб 23 Май 2009 - 19:31

търся песента на Audio Adrenaline - Goodbye, благодаря предварително Smile
Silence_love

Silence_love

Брой мнения : 66

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeСъб 23 Май 2009 - 20:01

elementamon написа:
Който ми намери някоя от тези песни ще бъде златен ... Haha!
Kool Keith ft. Kutmasta Kurt - Can I buy you a drink
Dominic - Ahaziah
Jofo - Tragic

Благодаря предварително.
Cute

Kool Keith ft. Kutmasta Kurt - Can I buy you a drink тук http://4storing.com/links/msjvpu/fd5737dd25b360602cc671c4e10bc6a4
elementamon

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitimeСъб 23 Май 2009 - 20:30

Silence_love, много ти благодаря! Cute
Sponsored content

Търся... - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Търся...   Търся... - Page 5 I_icon_minitime

Търся...
Върнете се в началото 
Страница 5 от 22Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Търся превод
» Търся книгата...
» Търся... (филм, субтитри етц.)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Booklovers :: Забавление :: Музика-
Идете на: